Autor |
Zpráva |
brandak
|
Předmět příspěvku: žádost Napsal: 18. srp 2011 13:35 |
|
 |
Noob |
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: ondiiik
Class: Mage/Champion
Lvl: 8
|
Rád bych chtěl do quildy....přijali by ste mě mezi sebe ?
chtěl bych požádat o členství v quildě......kdyžtak mám jeden velký dotázek
/Edit: Racice (sloučení příspěvků)
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Safa
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 18. srp 2011 14:33 |
|
 |
Perodia Slayer |
 |
Nick ve hře: Lirealcze
Class: Rogue/Mage
3. class: Priest
Lvl: 65/64/62
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Rockeagle
|
Předmět příspěvku: Re: žádost Napsal: 18. srp 2011 14:34 |
|
 |
Polython Killer |
 |
Registrován: 09. bře 2011 20:41 Příspěvky: 329 Bydliště: stejně byste tu naši ves nenašli :D
Nick ve hře: Crossingdead
Class: Warlock/Rogue
3. class: Mage
Lvl: 95/91/60
Nick ve hře 2: Rockhawk
Class 2: Scout/Priest
3. class 2: Rogue
Lvl 2: 95/95/95
|
Určitě budeš vítaný - pokud se večer dostanu do hry tak bych tě přijmul - jinak mužeš napsat (pošeptat - Whisper) ve hře na nicky - Lirealcze, Zybar, Gors, Celtaincz, Rockhawk, Artheros, Therio nebo Karren. Pokud budou online tak tě také mohou přijmout.
_______________________________________________________________________________________________ Rockhawk S/P/R/M - 95/95/95/60Crossingdead Wl/R/M - 95/91/88Rockrune S/Wd - 95/95
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Eluthingol
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 19. srp 2011 14:58 |
|
|
Nazdar děcka, před časem jsme začal hrát ROM a zatím mě to docela drží  Rád bych do české gildy, problém je ale trochu s mým online časem - někdy hraju dopoledne, někdy až po cca 10 večer a někdy vůbec den nebo dva. Vzali byste mě do gildy i tak? Jsem mág/priest na úrovni 14/7.
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Racice
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 19. srp 2011 16:56 |
|
 |
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. . |
 |
Registrován: 18. srp 2009 11:29 Příspěvky: 1999 Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Twitch: https://www.twitch.tv/razizeh
Youtube: https://www.youtube.com/@Razizeh
Discord: https://discord.gg/9Qfu4Hu
|
Ahojky. Vezmeme tě, napiš někomu od nás, díky.
_______________________________________________________________________________________________Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
doomgrom
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 20. srp 2011 7:09 |
|
 |
Fungus Hunter |
Nick ve hře: shargrat
Class: Mage/Rogue
3. class: Knight
Lvl: 10/13
|
Ahoj lidi chtěl bych se stát členem vaší guildy Rom hraju chvilku některým věcem nerozumím ale základ je skoro stejný jako ve wow které hraju již 5 rokem postavu sem založil teprve nedávno a mam teprve level 11 warden/rogue jako třetí class hodlám hodit druida ve hře se jmenuju doomgrom a jsem tam obvykle ráno od 7:00 do 13:00
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Messhidan
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 22. srp 2011 7:52 |
|
 |
Beetle Hunter |
Nick ve hře: Messhidan
Class: Mage/Druid
Lvl: 25
|
Zdravíčko pařani a pařanky měl bych zájem přidat se do vašeho bratrstva, začal jsem hrát nedávno, jsem druid a druhé přesvědčení mág... je možné to klidně změnit to už je jedno. hraju docela aktivně, včera byl přijat kamarád s kterým jsem začal tak by bylo super kdybych mohl sdílet stejnou guildu. díky za odpověď... Messhidan jsem ve hře.
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Návštěvník
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 22. srp 2011 11:21 |
|
|
Ahoj ve hře jse jmenuju Demtrocz online budu co to da ale tedkom asi pojedem pod stany takže kdy budu online přesně nevím. Kdyžtak zkusim někomu napsat ve hře. Už se těším až s vama budu čad Demtro
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Messhidan
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 22. srp 2011 11:58 |
|
 |
Beetle Hunter |
|
Návštěvník píše: Ahoj ve hře jse jmenuju Demtrocz online budu co to da ale tedkom asi pojedem pod stany takže kdy budu online přesně nevím. Kdyžtak zkusim někomu napsat ve hře. Už se těším až s vama budu čad Demtro to jsi psal mě?nebo jsi taky zájemce? 
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Rockeagle
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 22. srp 2011 12:44 |
|
 |
Polython Killer |
 |
Registrován: 09. bře 2011 20:41 Příspěvky: 329 Bydliště: stejně byste tu naši ves nenašli :D
|
Večer bych se měl dostat ke kompu tak vás zkusim nabrat  Mezi 18-21 to však nejde, kvůli guildovním válkám tak spíš dřív nebo později 
_______________________________________________________________________________________________ Rockhawk S/P/R/M - 95/95/95/60Crossingdead Wl/R/M - 95/91/88Rockrune S/Wd - 95/95
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Elenorka
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 22. srp 2011 14:15 |
|
|
Čus rád bych se přidal k vaší Guildě. Je mě 27let. S Runes of Magic teprve začínám, ale hrál jsem Wow, Lineage 2 a Aion takže nějaké zkušenosti mám. Ty hry hraju tak cca 4 roky. Moje jméno Elenorka warrior. Klidně změním podle přání guildy classu. Momentálně tento týden a příští dělám 12cky takže přes týden nic o víkendu to budec lepší pak bych měl mít jen ranní směnu tak aktivita bude lepší. Snad stačí takhle info. Kdyby něco stačí říct info doplním.
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Eluthingol
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 23. srp 2011 14:10 |
|
|
Ahoj, býváte někdo online mezi 10 a 12 večer? Poslední dobou jsme se k ROM dřív nedostal a ještě cca týden to bude stejné  Zkoušel jsme napsat pár lidem uvedených na foru a nikdo už nebyl tak pozdě online.
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Rockeagle
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 23. srp 2011 15:47 |
|
 |
Polython Killer |
 |
|
Určitě ano - včera jsem byl online do 23 hodin pod nickem Rockhawk, za který hraju teď víc než za Rockeagle, ten už plní víceméně funkci alta.
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Messhidan
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. srp 2011 8:16 |
|
 |
Beetle Hunter |
|
zdravím... bylo by možné aby mě třeba dnes někdo vzal?  nějak se tomu nedaří.. budu na netu od 5 odpoledne... takže bude mít někdy mezi 5-6 čas mě nabrat? díky
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Arasid
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. srp 2011 11:02 |
|
 |
Fungus Hunter |
 |
Nick ve hře: Arasidcz
Lvl: 29/20
|
Messhidane a teď do hry nemůžeš? Napíšu ti tam 
_______________________________________________________________________________________________
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Messhidan
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. srp 2011 11:15 |
|
 |
Beetle Hunter |
|
Arasid píše: Messhidane a teď do hry nemůžeš? Napíšu ti tam  Jsi hodný ale do půl 5 jsem v práci a tady nemůžu hrát nic  ) jsem rád, že můžu napsat na forko  ale kolem 5 tam budu tak by bylo fajn kdyby se mě někdo ujmul 
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
terafancz
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. srp 2011 19:42 |
|
 |
Fungus Hunter |
Nick ve hře: Teragwancz
Class: Knight/Rogue
Lvl: 10/10
|
Ahoj,Můžu vstoupit do guildy mam jenom facebook icg:nepoužívám team speak:pořídim(možná).je mi 13 let a jsem uplný nováček.guildu nikdy nezradim. hru vůbec neumim a pomoc by se mi hodily,jsem human Warriora 2 povolání nevi jak se dělá. ve hře jse menuju
Je tu někdo kdo by mě nabral do guildy???
/Edit: Racice (sloučení příspěvků)
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Messhidan
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 25. srp 2011 10:12 |
|
 |
Beetle Hunter |
|
terafancz píše: .guildu nikdy nezradim. hru vůbec neumim sem se musel zasmát  nic proti tobě samozřejmě taky to hraju asi 5tý den, další povolání ti mohu poradit ve hře.. jinak taky doufám, že dneska už mě někdo nabere 
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
terafancz
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 25. srp 2011 13:52 |
|
 |
Fungus Hunter |
Nick ve hře: Teragwancz
Class: Knight/Rogue
Lvl: 10/10
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
micuserik
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 29. srp 2011 16:37 |
|
 |
Noob |
Nick ve hře: micuserik
Class: Warden/Warrior
3. class: Rogue
Lvl: 13
|
Ahoj začínám s Rom nedávno sem skončil s wow po 3letech. jm. charu: Micuserik rogue 13lvl můžete mě kontaktovat ve hre od 08:00 do 11:00 a od 17:00 do 19:00 (přes prázdniny) a ve školní dny od 17:00 do 20:00 e-mail: micuserik@seznam.czDíky za odpověd´ příjemnou hru v Rom přeje micuserik. 
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Vrkus
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 07. zář 2011 20:38 |
|
 |
Beetle Hunter |
Nick ve hře: Vrkun
Lvl: 19/13
|
ahoj, mám zájem připojit se k vám do guildy nick ve hře mám Vrkun , je mi 15 a včera sem začal talže lvl 10... jsem online cca od 18ti tak do 22 hodin...díky a mějte se..
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Návštěvník
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 08. zář 2011 13:38 |
|
|
Ahoj chtěl bych do vaší guldy, jsem mág , nick Loitumak, lvl 10. Jsem online zhruba od 21:00 do 0:00. Díky, a těším se 
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Loitumak
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 08. zář 2011 13:44 |
|
 |
Noob |
Server: Aurora
Nick ve hře: Adons
Class: Mage/Knight
Lvl: 32
|
Ahoj, chtěl bych do vaší guildy. nick: Loitumak profese: mág lvl 10 můžu hrát cca mezi 21-24h email: Loitumak@seznam.cz
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Návštěvník
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 09. zář 2011 8:39 |
|
|
Ahoj pravě sem začal hrat runes of magic a kdyz sem videl na vasich strankach ze berete nove cleny tak bych se chtel k vam pridat, runes of magic sem videl na videii a precetl sem si nekolik recenzi a je to podle mne hodne dobra hra jsme tam jako DIEGOSINO lvl 8 email DIEGO018@seznam.cz predem diki za odpoved 
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Rockeagle
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 09. zář 2011 9:47 |
|
 |
Polython Killer |
 |
|
Ahoj Diego Až se dostanu do hry tak tě k večeru mohu vzít. Mezi 18-21 hodinou to však kvůli guildovním válkám nejde. Pokud by byl online někdo ze seznamu níže, tak mužeš o vstup do guildy napsat jemu. Napiš ve hře na nicky Racicecz, Dablice, popř. , Lirealcze, Zybar, Gors, Arissie, Celtaincz, Rockhawk, Artheros, Karren (Orphius), Predilesicz, Therio, Athamé, Magnamor. Jak se píše (= šeptá) ve hře jinému hráči Šeptá se takhle: 1) nad okénkem chatu jsou barevné kuličky - růžová je pro šeptání (Whisper). 2) Klikneš na ni pravým a vybereš "Enter whispering target" nebo tak něco. Vyskočí ti okénko, kam napíšeš jméno (např. "Racicecz" bez uvozovek). 3) Po potvrzení se ti pod chatem objeví řádek "Whisper to Racicecz" nebo tak nějak a tam rovnou napíšeš, co máš na srdci a zmáčkneš Enter a odešle se to. 4) Hotovo  Budem rádi, když rozšíříš naše řady 
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|