Autor |
Zpráva |
drakCz
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 06. říj 2011 18:42 |
|
|
Noob |
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: drakCZ
Class: Mage/Priest
3. class: Mage
Lvl: 3
|
Zdar jsme tu noví tak bych rád k vám Do klanu pokud by to šlo přezdívku ve hře mam drakCZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rasson
|
Předmět příspěvku: Rasson - Warrior/Rogue Napsal: 07. říj 2011 22:18 |
|
|
Noob |
Nick ve hře: Rasson
Class: Scout/Knight
Lvl: 18/16
|
Ahoj,RoM hraji teprve par dni a rad bych se pripojil do ceske guildy ktera povede me prvni kroky a pro kterou, jak se trochu rozkoukam, budu snad i prinosem. Mam zkusenosti z jinych MMORPG her a rychle se ucim . Casu na hrani je celkem dost pokud nejsem zrovna v praci nebo nedavam prednost osobnimu zivotu, je mi 25 let jo a ve hre sem k zastizeni prevazne vecer nebo v noci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thaspesia
|
Předmět příspěvku: Thaspesia žádost o vstup Napsal: 11. říj 2011 19:08 |
|
|
Noob |
Nick ve hře: Thaspesia
Class: Mage/Rogue
Lvl: 12
Nick ve hře 2: replix
Class 2: Scout/Priest
3. class 2: Knight
Lvl 2: 5
|
Nick : Thaspesia lvl 12 povolání wizard server ten Siochain či tak nějak zkušenosti absolutně žádné, takže si neumím zavázat ani tkaničky od bot. A kurňa vůbec nevím, kde si opravit zbraň. Kdybych nebyl tak blbej magičman, tak bych se ozval až snad při levelu 50 a nebyl takovej chcípák. S pozdravem Thaspesia (nebo taky Replix) a kontaktní email R.dibdak@seznam.cznebo rovnou napsat zde a dát nějaké info co a jak mám udělat. Jestli něco mám dělat:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Durfas
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 26. říj 2011 17:46 |
|
|
Noob |
Nick ve hře: Durfas
Class: Warden/Druid
|
Ahoj, jsem úplný nováček v Runes of Magic a chtěl bych se zeptat jestli bych mohl k vám do guildy. Hra se mi teprve stahuje takže ještě nemám založenou postavu ani. Skype: Dragoklonik
A na PC bývám od 7 pravidelně
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Escher
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 27. říj 2011 8:53 |
|
|
ahoj, je mi 15 s ráda bych vstoupila do vaší giuldy, sice nemám moc vysoký lvl (21), ani jednoho Čecha tam neznám, ale pár MMORPG už jsem hrála. Můj nick je Lótiel, icq už nepoužívám a email strange.yumi@seznam.cz jinak jsem tam každý večer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rockeagle
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 27. říj 2011 12:19 |
|
|
Polython Killer |
|
Registrován: 09. bře 2011 20:41 Příspěvky: 329 Bydliště: stejně byste tu naši ves nenašli :D
Nick ve hře: Crossingdead
Class: Warlock/Rogue
Lvl: 95/91/60
Nick ve hře 2: Rockhawk
3. class 2: Rogue
Lvl 2: 95/95/95
|
Ahoj Durfas i Escher, určitě budete vítáni - pokud se večer dostanu do hry tak bych vás přijmul - jinak mužete napsat (pošeptat - Whisper) ve hře na nicky - Lirealcze, Zybar, Gors, Rockhawk, Artheros, Therio, Athamé, Colet nebo Karren. Pokud budou online tak tě také mohou přijmout. Je možné, že ikdyž budeme online, tak tě nebudeme moci vzít hned do guildy z důvodu: že bude probíhat nebo právě probíhá Siege war - válka mezi guildami - v době mezi 18 - 21 hodinou nejde nabírat nové členy. Jinak pokud budete chtít komunikovat i hlasově tak máme svůj Teamspeak
_______________________________________________________________________________________________Rockhawk S/P/R/M - 95/95/95/60Crossingdead Wl/R/M - 95/91/88 Rockrune S/Wd - 95/95
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedicz
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 28. říj 2011 3:05 |
|
|
Wolf Hunter |
Nick ve hře: Jedicz
Class: Mage/Priest
|
Ahoj,
mel bych zajem vztoupit do vasi guildy mam zkusenosti s wow a dlouhelete hral jsem to pomalu 7let.V teto hre jsem zacatecnik,ale je to vice mene kopije wow.Jsem zatim na levlu 8,ale hra me zaujala a hodlam parit dal.Jinak je mi 25 jsem sice pracovne vitizeny,ale cas na tuto parbu si vzdycky najdu.Jinak nick ve hre je stejny jak na vasem forum Jedicz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trogii
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 29. říj 2011 12:52 |
|
|
Fungus Hunter |
Nick ve hře: Trogii
Class: Warden/Warrior
3. class: Rogue
Lvl: 10
|
Ahoj Měl bych zájem o vstup do guildy zkušenosti s MMORPG docela dobré např. WoW, Lineage ....... V RoM jsem začátečník - 14lvl Rogue. Pro potřeby guildy si klidně udělám nový char např. Heal,tank. Na PC jsem cca od 16:00 do 22:00 (pracovní den) 10:00 do 4:00 (víkend) Rád hraji s pomocí TS Další kontakt: Skype: trogii2 (mikrofon mám) nick ve hře: Trogii Děkuji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Návštěvník
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 02. lis 2011 15:17 |
|
|
zdravim, rad by som vstupil do G
nick v hre je Dodde a snazim sa hrat za Druida(respektive Druid/Warden),lebo som cital ze potrebujte healera... noo a cas v hre, som online kazdy den od cca 7.00-15.00 takze uz len dufam,ze budete mat miesto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muchy
|
Předmět příspěvku: Zadost Napsal: 06. lis 2011 22:08 |
|
|
Noob |
Nick ve hře: Babypiecz
Class: Knight/Rogue
Lvl: 21
|
Ahoj,jsem na RoM novy a rad bych se k vam pripojil.Z MMo mam dost velke zkusenosti.Viz Wow.(ofik ofc).Ve hre sem zkousel vsechny nicky co byli vypsany a nikdo online:)Zitra tu budu az po jedenacte vecer.Pokud byste meli jakekoli otazky klido se ptejte:) PS: Omlouvam se ze tenhle prispevek je mimo sekci.Nejak mi zastavkoval pocitac a nejde mi to smaznout
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CoolCZE
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 07. lis 2011 21:14 |
|
|
Noob |
Nick ve hře: Coolcz
Class: Mage/Champion
3. class: Priest
Lvl: 1
|
Ahoj je mi 13 sem dost žkušený mmorpg hrač hral sem např:Metin,Lineage 2,Wow,Perfect World,Nostale,Dragonica atd.. Runes of Magic hraji po prvé.Jsem kluk,ve hře sem priest budu P/K jako u každý hry mě baví buff.Sem ted lv 1 ale až nekdo odepiše budu aspon lv 12.Dekuji že ste si to přecetli...Prosim aby ste mě vzali(Nemam rad english hry bez čechu a kdyz je čech a hlavne guilda tak sem happy a hra se hraje lepe a nekdy skončím kvuly tomu že nikde žadny čech treba Perfect World(PW).HRAJU DOCELA DOST cca 5HODIN DENNĚ(Sobota-neděle treba aji 9hodin v tu sobotu aji 12hodin):-) A mé jmeno ve hře je: Coolcz. Skype:Veldaobecny(Mam mikrak) Icq:434488412(Ale moc tam nebývam)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deximuscz
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 11. lis 2011 21:56 |
|
|
Noob |
Nick ve hře: Deximuscz
Class: Warden/Warrior
3. class: Druid
Lvl: 6
Nick ve hře 2: nemam
Class 2: Warden/Warrior
3. class 2: Warden
|
Ahoj,muj nick ve hre je Deximusscz postava P/M 13lvl a chtel bych pozadat o prijeti do guildy,nejake zkusenosti z hrami mmo mam i kdyz v RoM se trochu placam ,ale to casem zlepsi.Hraji prevazne ve vecernich hodinach,kontakt na mne je : milos.001@sznam.cz,jo a jak se loguje na server tak hraji na 3 nvm jestli to jsou CH, ale asi uz budete vedet co myslim ,dekuji .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boxxak
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 13. lis 2011 15:37 |
|
|
Ahoj
Moc rád bych kvám stoupil do Clanu / Guildy , Je mi 13 let mam zkušenosti z WoW,4Story,Metin atd.. Kdysi jsem RoM hrál měl jsem 25lv Priesta / Knightem ale Admini miho z neznámích důvodů smazaly... Hru zatím instaluji, ve hře se pokusim mít nick Boxx.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robowolf
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 18. lis 2011 11:41 |
|
|
Ent Hunter |
Nick ve hře: Jeycz
Class: Knight/Druid
Lvl: 70/61
Nick ve hře 2: Denoton
Class 2: Knight/Mage
Lvl 2: 42/41
|
9Dobry den ,jsem novacek v teto hre,ale mmorpg hraji již několik let.Včera jsem začal hrat a chtěl bych do vaši guildy.Nick ve hre :Jeyjeycz mag15/priest9 Budu dnes přes den,večer asi pujdu na pivko a hrat budu asi i cely vikend.Pokusim se někoho z Vas kontaktovat přímo ve hře ,uvivím jestli udu mít štěstí.Zatim jsem potkal akorat někoho z guildy Imperium a pry berou až od 60 lvl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Návštěvník
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. lis 2011 12:00 |
|
|
CAU muzu se k vám pridat ve hre mam to sam jmeno..jinak warior/rogue zacatecník..ale neco sem si zjistil a z necim potrebuju poradit na email neodpovidate tak to zkousím tady hrajete vubec jeste snad jo díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rockeagle
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. lis 2011 15:06 |
|
|
Polython Killer |
|
Registrován: 09. bře 2011 20:41 Příspěvky: 329 Bydliště: stejně byste tu naši ves nenašli :D
Nick ve hře: Crossingdead
Class: Warlock/Rogue
Lvl: 95/91/60
Nick ve hře 2: Rockhawk
3. class 2: Rogue
Lvl 2: 95/95/95
|
Ještě by bylo dobrý kdybys nám to jméno prozradil
_______________________________________________________________________________________________Rockhawk S/P/R/M - 95/95/95/60Crossingdead Wl/R/M - 95/91/88 Rockrune S/Wd - 95/95
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Návštěvník
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. lis 2011 18:13 |
|
|
sakra.. ...ono se to na boku nezobrazuje..sory..MasterSpiritusCZ psal sem vám i na mail a do knížky ..ale nic..tak to mate i tady .. MasterSpiritusCZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MasterSpiritusCZ
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 24. lis 2011 18:37 |
|
|
Noob |
Nick ve hře: MAsterSpiritusCZ
Class: Scout/Knight
Lvl: 17/1
|
..jo a su tam každý den +- okolo večera 17:00-23:00 někdy v tuto dobu byste mně tam měli chytnou a jaký kanál 2-3 ale to je jedno nebo ne a když se zanžím psat udělám... /w Racicecz a napisu text a napise ze je ofline..je to tím že je na jiným kanálu nebo je fakt ofline ? zajmaví..a jsu na ROM i momentálně tet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ashelinka
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 26. lis 2011 13:15 |
|
|
Fungus Hunter |
|
Pohlaví: žena
Nick ve hře: Ashelik
Class: Warrior/Warden
Lvl: 11/11
|
Ahojky, taky bych se k vám ráda přidala. Nick: Ashelík Warden/ Warrior 11/7 Online bývám večer. Mail: Ashelilinka@seznam.czPředem děkuji Edit: Už jsem přijatá, jen čekám na zpřístupnění fóra, abych mohla jít studovat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erekce
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 28. lis 2011 21:47 |
|
|
Ahoj, včera jsem začal hrát, dneska jsem dokončil pro jistotu instalaci i na stolním pc, kdyby notebook okupovala přítelkyně, tak žádám o vstup.... nick erekce, lvl 11 mage napište kdy mam být ve hre a budu tam )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doomie
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 07. pro 2011 10:34 |
|
|
Ahoj Jmenuju se Dominik Je mi 17 online sem většinou od 14h do 18h a od 22h sem back lvl zatím 10/0 nick:Doomie fb:Dominik Procházka E-mail:Doom2009@seznamcz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drobekcz
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 09. pro 2011 9:51 |
|
|
Spider Hunter |
Nick ve hře: Drobekcz
Class: Mage/Warlock
Lvl: 72/59/58
Nick ve hře 2: Ronincz
Class 2: Priest/Warlock
3. class 2: Warden
Lvl 2: 40/21
|
Ahoj,chtel bych pozadat o prijeti do guildy,ve hre nick Drobekcz,char P/K(24/28lvl),hraju od odpoledne do pozdnich vecernich hodin ,ve hre RoM jsem novacek,ale snad to nevadi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alaquar
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 11. pro 2011 10:13 |
|
|
Ahoj, rad bych pozadal o moznost vstoupit k vam do gildy. Ve hre jsem novacek ale snad se s tim nejak poperu. NIck: Alaquarcz Cas: To vam nereknu presne, ale zatim to vypada ze kdykoliv to pujde Kontakt: Shade7@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanghal
|
Předmět příspěvku: Re: Žádosti o členství v guildě Napsal: 16. pro 2011 5:13 |