Pro ty, co se právě zaregistrovali
Prosím vás, pokud se zaregistrujete a máte zájem o vstup do guildy, tak mi tady na fóru napište vzkaz (jaký máte nick ve hře, nejlépe mi dejte na sebe Skype) a čas, kdy jste u kompu). Kontaktuji vás ve vámi určený čas a domluvíme přijetí (pokud odpovíte, můžu vás do guildy přijmout hned). Vzkaz se píše přes odkaz "0 nových zpráv" nahoře a nebo přímo přes "PM" pod tímto článkem. Lepší je napsat příspěvek pro všechny ve veřejné části fóra, pak vás může přijmout kdokoliv z guildy.
Píšu to proto, že se mi tu množí registrace od neznámých lidí, kteří mě nijak nekontaktují, nic o sobě/na fórum nenapíšou, takže jim bohužel nemohu nijak pomoci, když ani nevím, co vlastně chtějí. Proto jestliže se registrujete a tím pádem ode mě asi něco čekáte (přijetí, odpověď na dotaz, ...), tak mi to prosím napište, proč jste se registrovali. Jinak vaše registrace ani nemá smysl. Děkuji.
_______________________________________________________________________________________________Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66 |
|