Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Questy

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Guildovní Discord - Hlasová a textová komunikace
 Příspěvek Napsal: 19. lis 2022 2:31 
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .

Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Twitch: https://www.twitch.tv/razizeh
Youtube: https://www.youtube.com/@Razizeh
Discord: https://discord.gg/9Qfu4Hu
GUILDOVNÍ DISCORD - Hlasová a textová komunikace

Discord je podle mě nejlepší program pro komunikaci guildy jak hlasovou, tak textovou (je to jako starý TS, ale mnohem lepší, s více funkcemi, a hlavně zdarma!).
Hlasová komunikace je super třeba na SW nebo raidy.
Textová komunikace je super, pokud třeba zrovna nejste online ve hře, ale potřebujete lidem v guildě napsat. Funguje to jako offline guild chat.

Já mám vlastní Discord server, který můžete zdarma využívat.
Přidejte se zde: https://discord.gg/9Qfu4Hu

Obrázek

Jak si odemknout přístup ke kanálům viz. návod níže.

Můžu některým lidem nastavit i správce - pak si sami budou moct rozhodovat o tom, kdo bude mít ke kanálům přístup a kdo ne.

Vytvořila jsem pro vás soukromé guildovní kanály, skryté pro ostatní lidi na Discordu (případně viditelné tehdy, když si je sami odemknou nebo přístupné jen manuálním přiřazením role, možností je spousta).

Takhle vypadá sekce pro Runes of Magic CZ:

Obrázek

Textové kanály jsou označené křížkem, hlasové kanály reproduktorem.

Dají se tam používat smajlíky (i se dají nahrát vlastní), nahrávat soubory, obrázky (odpadá nahrávání na externí služby, jako jsme kdysi používali imageshack), videa, sdílet obrazovka, streamovat atd.

Budu moc ráda, pokud budete můj Discord využívat - klidně i mimo RoM a klidně s jakýmikoliv kamarády, kteří třeba ani RoM nehrají - jsou tam veřejné kanály, kam má každý z mého serveru přístup.
Všichni ve veřejných textových kanálech komunikujeme v angličtině, ale Runes of Magic CZ je sekce česká, tam se můžete bavit česky nebo jak chcete. V hlasových kanálech se můžete bavit, jak chcete.
Pokud budete chtít víc kanálů, dejte mi vědět, můžu je pro vás vytvořit.

Mám tam kopec funkcí a her, které můžete hrát, můžete tam poslouchat společně hudbu, dozvíte se, jaké hry zdarma můžete získat v týdenních akcích (na Steamu, Epic, GOG a dalších), je tam kanál pro novinky, updaty a patche z RoM (zasílané automaticky přímo od RoM official), zjistíte, co dělám a na čem pracuju, je tam i funkce na automatické vytváření vlastních hlasových kanálů a mnohem víc.

Jak získat přístup ke kanálům na serveru
Přijměte pravidla serveru: jděte do kategorie Server a kanálu Accept Rules First. Tam klikněte na ikonku zelené fajfky pod prvním příspěvkem:

Obrázek

Jak si přiřadit roli Runes of Magic CZ, která vám odemkne kanály v Runes of Magic CZ kategorii:
Jděte do kategorie Server a klikněte na kanál Choose Role:

Obrázek

Najděte příspěvek pro Runes of Magic CZ roli a klikněte na reakční ikonku s lukem a šípem:

Obrázek

To vám odemkne kanály v Runes of Magic CZ kategorii, teď je můžete používat.

Oba kanály pro Guild Chat jsou přístupné jen lidem v guildě (Imperiumcz, Dragonempire, Czechmafia nebo jak si to nastavíte), takže kdo chce přístup, napište do kanálu RoM Chat, v které jste guildě a že chcete přístup. Obvykle to bude trvat max 1 den, než vám roli přiřadím já (případně ten, kdo se o to přiřazování bude starat, bude asi rychlejší).

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Runes of Magic, Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3 a další
---
Youtube Videa od Račice - Dejte mi Odebírat <3
Obrázek

Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Questy