Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Obecně o RoM




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: dual class
 Příspěvek Napsal: 05. dub 2011 16:33 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 04. dub 2011 16:20
Příspěvky: 4
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Harderskills
Class: Rogue/Knight
Lvl: 8
dobry den chcel by som sa opytat ku komu si mam ist vitvorit tu druhu classu?
a chcel by som ist k vam do cechu nemohli by ste mi odomknut neverejne casti?
dakujem



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 05. dub 2011 17:28 
Offline
Minotaur Hunter

Registrován: 20. led 2011 23:01
Příspěvky: 87
Pohlaví: žena
Nick ve hře: xx
Class: Warden/Druid
Lvl: 0/0
druha class se bere v class hall ve Varanasu na lvl 10



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 05. dub 2011 17:47 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 04. dub 2011 16:20
Příspěvky: 4
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Harderskills
Class: Rogue/Knight
Lvl: 8
jo uz sem na to akurat prisel :D

a nedaji se dat TP z jedne postavy na druhou?



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 06. dub 2011 19:27 
Offline
Minotaur Hunter

Registrován: 20. led 2011 23:01
Příspěvky: 87
Pohlaví: žena
Nick ve hře: xx
Class: Warden/Druid
Lvl: 0/0
Ne, bohužel



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 27. zář 2011 22:56 
chtel bych se zeptat jak přepnu mezi postavama ? dal jsem si Wd/R ale nevim jak mezi nima přepínat abych mohl expit i tu druhou postavu ? pls poradte nekdo.



Nahoru 
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 28. zář 2011 7:56 
Offline
Polython Killer
Uživatelský avatar

Registrován: 09. bře 2011 20:41
Příspěvky: 329
Bydliště: stejně byste tu naši ves nenašli :D
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Crossingdead
Class: Warlock/Rogue
3. class: Mage
Lvl: 95/91/60
Nick ve hře 2: Rockhawk
Class 2: Scout/Priest
3. class 2: Rogue
Lvl 2: 95/95/95
Přepínat to jde jen u NPC House maid, které jsou v každém větším městě. Na každé mapě je minimálně jedmo to NPC.
První je v Logaru a pak Varanas East nebo West.

_______________________________________________________________________________________________

Obrázek
Rockhawk S/P/R/M - 95/95/95/60
Crossingdead Wl/R/M - 95/91/88
Rockrune S/Wd - 95/95


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 28. zář 2011 12:48 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Pak lze ještě přepínat u NPC ve Varanas Class Hall. Je to jedno z těch 2 NPC, co stojí ve středu kroužku NPC pro jednotlivé classy.
A ty už jsi u nás v guildě, Viseris?

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 29. zář 2011 14:03 
Offline
Noob

Registrován: 27. zář 2011 22:56
Příspěvky: 1
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Viseris
Class: Warrior/Rogue
Lvl: 12
ne jeste nejsem hraju to teprv 2 dny :-)
chtel bych se jeste zeptat kdyz sem si dal Wd/R tak na rogunovi nemuzu nosit Chain veci jako na Wardenovi ? tzn. ze musim pokazde co zmenim classu prehazovat vsechny veci z chain na leather ?? a kdyz prepnu na wardena tak nemuzu pouzivat 2 dýky ?



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 30. zář 2011 12:51 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Rogue nemůže nosit chain. Jojo, musíš mít leather, takže přehodit - jsou na to 2 sady equipu, zmáčkni pod C pod náhledem postavy tu jedničku či dvojku, tím se to přepíná.
Když přepneš na Wardena, můžeš používat dvě dýky pod podmínkou, že warden i rogue je lvl aspoň 16. V případě Wardena bych uvažovala spíš o dvou 1-h axe (jednoruční sekyry).

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 12. dub 2015 17:10 
Offline
Fungus Hunter

Registrován: 12. dub 2015 16:43
Příspěvky: 2
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Samxx
Class: Warrior/Rogue
Lvl: 10
zdravím, jsem lvl 11 pomocí Q jsem dosel do varnasu ale zadny druhy class mi nikdo nikde nedal. ani kdyz mam druhou postavu zalozenou ve vyberu postav, je treba splnit jeste nejaky Q nebo tak neco?
mam warra a chci rouga ale kdyz dam i prepnuti mezi primarnim a sekundarnim classem tak nahore je warr 11lvl a dole jen na vyber none.

snad nedostanu kick za spam uz sem to nekde psal :D

diky



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: dual class
 Příspěvek Napsal: 12. dub 2015 17:22 
Offline
Fungus Hunter

Registrován: 12. dub 2015 16:43
Příspěvky: 2
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Samxx
Class: Warrior/Rogue
Lvl: 10
problem vyresen restartem, pak uz mi rouge nabidl secondary class. kdyztak to smazte. :D



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Obecně o RoM


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz