Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 13:56 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2011 16:09
Příspěvky: 4
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Chronyx
Class: Mage/Priest
Lvl: 1
Při stahování patchu přes launcher se mi to vzdy na 3.0.8.2336 sekne a napíše to.
Systém Windows nemůže nalézt patch_3.0.8.2336.en_3.0.8.2349.en.exe. Přesvěčte se, zda je název zadán správně, a akci opakujte. Pro hledání souboru klepněte na tlačítko Start a pak na položku Hledat.
dám Ok
chvíli nic
a po chvíli se to začne znovu stahovat uplně ten samý patch 3.0.8.2336.en

A přitom když se ten patch stahuje tak ve složce Runes of Magic je.
Skoušel jsem hru přeinstalovat ale zase ta samá chyba přesně na patchi 3.0.8.2336.
A kdyz mám všechno naisntalované a sekne se to u toho posledního patche tak mám na hardisku asi 6,40 GB volného místa.
Skoušel sem ten patch 3.0.8.2336 stahnout samostatne ale potom mi to vyhodilo ještě víc chyb.

Prosím poradte mi nwm co stím.



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 15:03 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Já už jsem radila přes Skype včera:
- zkontrolovat volné místo na disku
- zkusit ty chybové hlášky odklepat
- reinstal a znova napatchovat
- stáhnout velkého klienta z ofika (ne z mirrorů)
- napatchovat manuálně

A už nevím, co dál poradit. Tak prosím ostatní o radu, napadá vás něco?




Co radí na ofiko fóru:
- zkontrolovat požadavky na hru:
Tyhle požadavky máš tak tak skoro přesně :P
(má myslím athlon 2,0, ram 512, 6GB na disku, 256MB grafiku)


Minimum System Requirements

Operating System: Windows XP, Vista, Windows 7
CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz or equivalent
RAM: 512MB
Required Hard Disk Space: 6GB
Graphics Card: DirectX 9.0c compatible with 128MB RAM, Pixel Shader 2.0 (or better)
Broadband Internet Connection
Keyboard and Mouse

Recommended System Requirements

Operating System: Windows XP, Vista, Windows 7
CPU: Dual Core 2.0 GHz or equivalent
RAM: 2GB
Required Hard Disk Space: 15GB
Graphics Card: 256MB ATIx800 or NVIDA 6800 card (or better)
Broadband Internet Connection
Keyboard and Mouse



Požadavky podrobně

Minimum System Requirements

Operation System: Windows XP Service Pack 2 or higher, Windows Vista Service Pack 1 or higher, Windows 7 Home Premium or higher
CPU: AMD 3500 + or above Intel Pentium 4 - 2.0GHz
Memory: 512MB (1GB with Windows Vista or Windows 7)
Video Card*: Direct X 9 compatible Graphic Card w/128mb Memory--Nvidia Geforce 6200, ATi Radeon X1300 (DirectX 9.0c, Pixel Shader 2.0)
Broadband Internet Connection (768 Kbps download)
Keyboard and Mouse


Recommended System Requirements

Operating System: Windows XP Service Pack 2 or higher, Windows Vista Service Pack 1 or higher, Windows 7 Home Premium or higher
CPU: Intel Pentium 4 2.0Ghz or better; AMD Athlon 3500+ or better
System Memory: 2GB or more
Recommended Available Hard Disk space (free): 15GB
Video Card: 256MB ATI x1550 or better; 256MB nVidia GeForce 6800 or better
Broadband Internet Connection (1.5 Mbps download or better)
Keyboard and mouse

Intel Celeron and AMD Sempron CPUs are not recommended but may run Runes of Magic with lower performance.


Intel Integrated Support*

Chipsets: Intel 945, 965, Q963, G31, Q33, Q35
Core Models: Intel GMA 950, 3000, X3000, X3100, X3500, X4
Minimum required dedicated video RAM: 128MB
Hard disk space: 6GB
DirectX: 9.0c**

*Integrated Intel GPUs have issues with games. They are designed for economy not performance and cause issues with games. There is a good chance the game wont run on Intel integrated GPUs. Runes of Magic may run and display, but game performance will be slow. In-game video settings should be set at Low and all special effects should be turned off (i.e, uncheck the boxes.)

**This Spec doesn't mean what version of DX you have installed, it means which version your video card supports in firmware (i.e, built into the video chipset).


If you are unsure how much dedicated video memory your video card or integrated video chipset has, run dxdiag.exe. (Windows XP: Start, Run, dxdiag.exe; Windows Vista and Windows 7: Start, enter dxdiag.exe in the search box, click the link that appears in search.)



Dále radí stáhnout manual patch:
Zde info v AJ a možnost stáhnutí manual patchů: http://forum.us.runesofmagic.com/showthread.php?t=31461.
Všechny patche: https://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=79267


A instaluješ to do správné složky? Měl bys to nainstalovat sem:
32bit OS: c:\program files\runes of magic
64bit OS: c:\program files (x86)\runes of magic
Zrovna tak manuální patch nejdřív zkopírovat do složky, kde je hra, a pak instalovat.

Zkus ještě:
- restartovat klienta
- zrušit všechny procesy, které se týkají RoM (ve správci souborů) a pustit klienta znova
- restartovat komp
- instalovat všechny (měly by být 2, ty tučně) patche manuálně, ne jen ten poslední

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 15:33 
Offline
Lakoso Hunter
Uživatelský avatar

Registrován: 29. srp 2010 14:38
Příspěvky: 253
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Athlimirr
Class: Mage/Priest
3. class: Knight
Lvl: 60/46/30
Na tohle si stěžuje každý druhý... je to tím, že autopatcher někdy stahuje pitomosti, které na evropských serverech vůbec nejsou instalovány. Případně nesouhlasí MD5, takže autopatcher ten soubor vyhodí, ale zároveň se pokouší s ním dále pracovat.


- Na Windows od Vista výše Spusťte klient s právy správce (zejména při prvním spouštění RoM)
- Oklikávejte pořád OK a nezasahujte do stahování, jednou se stáhne správný patch. (vypněte si Torrenty a jiná stahování)



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 15:37 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
On má Windows XP.
A prý to odklikával a prý nic (třeba to odklikal málokrát ...).

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 17:04 
Offline
Scorpion Hunter

Registrován: 29. říj 2010 19:11
Příspěvky: 48
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Therio
Class: Knight/Scout
3. class: Priest
Lvl: 68/62
Nick ve hře 2: Therions
Class 2: Warlock/Champion
Lvl 2: 36/32
stal se mi stejnej problem.
staci stahnout nejnovejsi patch ze stranky http://rom.tagdocs.de/



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 17:33 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
To by mělo být to samé co na ofiko foru.
Stahovat cokoliv odjinud než z ofiko stránek/fora nedoporučuju (nevíte, co v tom může být).

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  

Následující lidé dali Thanks autorovi Racice za tento příspěvek: hobca (14. úno 2011 21:11)
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 18:37 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2011 16:09
Příspěvky: 4
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Chronyx
Class: Mage/Priest
Lvl: 1
Jo super díky pomohlo to takže radím (viz.odpoved) stáhněte nejnovější patch z http://rom.tagdocs.de/. Mě to pomohlo. Díky moc.



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 14. úno 2011 12:36 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 14. úno 2011 12:29
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Nick ve hře: hobca
Class: Mage/Priest
Lvl: 0/0
to potrebuju pixel shader 2.0?
nemam tak dobrou grafiku

Graphics Card: DirectX 9.0c compatible with 128MB RAM, Pixel Shader 2.0 (or better)
Broadband Internet Connection
Keyboard and Mouse

[



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 14. úno 2011 12:45 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Jakou máš grafiku?

Btw. já tu hru rozjela i na superstarým notebooku s integrovanou grafikou, která ani nepodporuje hru (resp. nesplňuje minimální požadavky - zobrazí se mi chybová hláška, ale pustit to jde). Sice nevidim skoro žádné textury, ale hrát se to normálně dá, jen teď je hra víc náročnější než před rokem, tak už se to dost seká, ale to je taky starým procesorem.
Hraju na jiným kompu, ale tenhle starej noťas používám třeba na mazání debtu v hradu a tak.

Takže ne že bys tu hru nerozjel, jen třeba ta grafika v ní nebude tak super, jaká by být mohla, kdybys měl grafickou kartu lepší - ale třeba ten rozdíl nebude vůbec poznat :P
Doporučuju vyzkoušet a uvidíš ;)

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  

Následující lidé dali Thanks autorovi Racice za tento příspěvek: hobca (14. úno 2011 21:11)
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 14. úno 2011 21:10 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 14. úno 2011 12:29
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Nick ve hře: hobca
Class: Mage/Priest
Lvl: 0/0
moc diky za odpověd ale mam starou grafiku geforce 2 ultra 64Mb ale bezi na 250mhz jádro a pameti na 300Mhz takze to utahne i call of dutty 2 a nfs most wanted takze mozna to pude. ale fakt jsem se lekl kdyz jsem to videl pixel shader xD to vty dobe (2002)jeste ani neexistovalo :-D tak ze ted se mi stahujou vsechny ty patche (je jich mooooc uz me to stve :-) pak se ozvu chtel bych k vam do tymu :-) tak zatim.

a co je to za notas? :-) jen ze zvědavosti



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 15. úno 2011 11:35 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
No 64MB...nevím nevím. Ale třeba to půjde na nejmenší detaily. No vyzkoušej a uvidíš. Ale doporučila bych ti asi zakoupit něco lepšího, abys neměl problém, až budeš někde, kde bude hodně lidí nebo mobek.

No jo, to stahování patchů je nekonečný, vydrž :)
U nás v týmu tě rádi uvitáme, ať už budeš mít grafiku jakoukoli :D


To je starý Dell, už jsem ho kupovala dokonce použitý někdy před 6ti lety :) Má to ale 1GB RAM (na tu dobu to bylo dost slušné), procesor teď z hlavy nevím, abych nekecala. Já se ti podívám, až budu doma :)

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 15. úno 2011 11:38 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 14. úno 2011 12:29
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Nick ve hře: hobca
Class: Mage/Priest
Lvl: 0/0
diky za odpoved to je zajímavé 1 gb xD
a jsem teprve u 2.1.1909 :-(



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 17. úno 2011 15:38 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 14. úno 2011 12:29
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Nick ve hře: hobca
Class: Mage/Priest
Lvl: 0/0
Supeeeer už jsem na 3.0.1.2172 :twisted:



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 17. úno 2011 17:53 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Ty jo, to už to stahuješ 2 dny :shock:
Jen nechápu, jaktože se stahujou tak starý patche někde od 2.0.0, měly by se stahovat jen nějaké nad 3.0.0 (minimálně 3.0.5) ne?

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 18. úno 2011 11:16 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 14. úno 2011 12:29
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Nick ve hře: hobca
Class: Mage/Priest
Lvl: 0/0
no naistalocal jsem to z dvd score a byla tam verze 2.0.1asi? a pak na verzi 2.0.7jsem se dostal k patchi (600mb) kterej me dostal na 3.0.0atd.. a tak ted jsem na 3.0.6... takze dneska vecer by jsem uz mohl hrat snad!!! :-)



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 3.0.8.3366
 Příspěvek Napsal: 18. úno 2011 11:43 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Aha, tak proto.
No doufám, že už si konečně zahraješ :) Po takovém stahovacím maratonu :P

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz