Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Špatně se zobrazují textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 15:24 
Offline
Spider Hunter

Registrován: 07. led 2011 15:21
Příspěvky: 13
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: bigshok
Class: Rogue/Scout
Lvl: 78
cauves lidi blbnou mi textury hru jsem preinstaloval znova se zaktualizovala nainstaloval jsem i sp3 do xpcek nove ovladace pro mmoji ge force 6600 neni nijak perfektni ale zvladla mnohem graficky narocnejsi hry procesor mam core 2 duo 2x 2,2ghz 2giga ramky poradte co s tim chci si zahrat ale takle to vazne nejde :(



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 16:23 
Offline
Skipper Hunter

Registrován: 11. zář 2010 15:13
Příspěvky: 205
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Alsmirha
Class: Priest/Mage
Lvl: 62/51
Nick ve hře 2: Alsmirho
Class 2: Scout/Knight
Lvl 2: 55/52
Ukáž nejaký screen z hry nech vieme presnejšie o čom píšeš.

Pozri sa na oficialne forum čo tam píšu o problémoch s textúrami: https://forum.runesofmagic.com/showthre ... ost2750347



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 17:18 
Offline
Spider Hunter

Registrován: 07. led 2011 15:21
Příspěvky: 13
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: bigshok
Class: Rogue/Scout
Lvl: 78
nejde mi to sem vlozit sakra



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 18:32 
Offline
Lakoso Hunter
Uživatelský avatar

Registrován: 29. srp 2010 14:38
Příspěvky: 253
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Athlimirr
Class: Mage/Priest
3. class: Knight
Lvl: 60/46/30
Chce to uložit někam mimo forum a maximální velikost, kterou tohle forum bere je 800xKOLIK_CHCEŠ px.

Takže použij své webky nebo imageshack a link.



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 18:41 
Offline
Spider Hunter

Registrován: 07. led 2011 15:21
Příspěvky: 13
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: bigshok
Class: Rogue/Scout
Lvl: 78
jenze ja stranky nemam jedine ti to poslu mailem jestli mi ho napises nebo mam skypa



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 19:22 
Offline
Skipper Hunter

Registrován: 11. zář 2010 15:13
Příspěvky: 205
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Alsmirha
Class: Priest/Mage
Lvl: 62/51
Nick ve hře 2: Alsmirho
Class 2: Scout/Knight
Lvl 2: 55/52
Použi http://imageshack.us/ a nahraj obrázok, potom sem vlož link



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 20:01 
Offline
Spider Hunter

Registrován: 07. led 2011 15:21
Příspěvky: 13
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: bigshok
Class: Rogue/Scout
Lvl: 78
http://img823.imageshack.us/i/screensho ... 16551.png/ tak diky tady je ten obrazek mrkni na to



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 07. led 2011 23:43 
Offline
Skipper Hunter

Registrován: 11. zář 2010 15:13
Příspěvky: 205
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Alsmirha
Class: Priest/Mage
Lvl: 62/51
Nick ve hře 2: Alsmirho
Class 2: Scout/Knight
Lvl 2: 55/52
Uf to vyzerá divoko



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 08. led 2011 2:45 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Je to podobné tomu, co mají skoro všichni v Limo Desert zóně. Je na to potřeba stáhnout manual patch. Návod v angličtině na ofiko foru zde. Máš tam napsané, co stáhnout: toto a pokud nepomůže, tak i toto.

Pokud nepomohlo, pak jedině hru přeinstalovat. Stahoval jsi toho velkýho klienta? Jestli ne, zkus ten. Na ofiko foru také radí přeinstalovat - a pokud stále nepomohlo, stáhnout soubory, které jsou zmíněny v tomto příspěvku (velký patch).


Napiš, zda něco z toho pomohlo.

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  

Následující lidé dali Thanks autorovi Racice za tento příspěvek: rraaddaa (09. led 2011 10:37)
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 09. led 2011 10:38 
Offline
Spider Hunter

Registrován: 07. led 2011 15:21
Příspěvky: 13
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: bigshok
Class: Rogue/Scout
Lvl: 78
super uz mi to jde konecne dikes moc ale dalo to teda prace stahovani a instalovani ted jedu do nemecka ale o vikendu priftrcim a rozjedem to :-)



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 09. led 2011 13:15 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Super :) Tak pak napiš někomu z nás, až budeš ve hře, ať tě vezmem do guildy. A užij si to Německo :P

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 05. úno 2011 18:46 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2011 16:09
Příspěvky: 4
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Chronyx
Class: Mage/Priest
Lvl: 1
Ahoj tak abych rekl ty patche mi nejdou aspon ten první a podle me, ten druhý nemá cenu ani zkoušet takže jdu zkusit stáhnout toho clienta co ma 7,5GB (Advancet Client) potom Vám dám vědět.



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 05. úno 2011 21:10 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Jj, to by mělo pomoct (stáhnout toho velkého klienta - advanced), ty patche většinou nepomohly.

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 11. úno 2011 18:35 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2011 16:09
Příspěvky: 4
Pohlaví: muž
Nick ve hře: Chronyx
Class: Mage/Priest
Lvl: 1
Jo takže neváhejte a rovnou stáhněte toho Advanced Klienta 7,5 GB. 100% pomůže



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: spatne se zobrazuji textury
 Příspěvek Napsal: 24. bře 2011 13:42 
Offline
Minotaur Hunter

Registrován: 20. led 2011 23:01
Příspěvky: 87
Pohlaví: žena
Nick ve hře: xx
Class: Warden/Druid
Lvl: 0/0
Pomohlo mi tohle s texturami v Limo (pro full clienta je to 5GB a jsou v tom obsaženy nějaké soubory, co se nainstalují do runesofmagic/fdb složky https://forum.runesofmagic.com/showthre ... ost2750347 (velký patch)



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatně se zobrazují textury
 Příspěvek Napsal: 24. bře 2011 14:15 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Patch mi ty textury vylepšil asi tak, že jsem najednou měla vše černé (i mobky), viděla jsem jen cestu, která byla hnědá. Sice už to nehrálo všema barvama v kostičkách, ale nedalo se to hrát už vůbec :)

Mně na textury v Limo pomohl reinstall. Smazat, a nainstalovat velkého (Advanced) klienta (nově staženého).

Možná to závisí i na verzi Windows, grafice, atd., co komu zafunguje. Je potřeba vyzkoušet.

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatně se zobrazují textury
 Příspěvek Napsal: 25. bře 2011 15:28 
Offline
Minotaur Hunter

Registrován: 20. led 2011 23:01
Příspěvky: 87
Pohlaví: žena
Nick ve hře: xx
Class: Warden/Druid
Lvl: 0/0
Taky jsem reinstalovala celou hru, ale zkoušela jsem to u Wriesse a tam stačilo instalnout ten 5tigigovej patch : ) Hlavně, že už to funguje. To co popisuješ, jsem měla u stažení toho souboru a hotfix patche. Už nebylo vidět vůbec žádný Limo..



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatně se zobrazují textury
 Příspěvek Napsal: 25. bře 2011 16:55 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Jj, nainstalovala jsem patch + hotfix. Takže hotfix nebrat :P

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatně se zobrazují textury
 Příspěvek Napsal: 11. dub 2011 13:09 
Offline
Minotaur Hunter

Registrován: 20. led 2011 23:01
Příspěvky: 87
Pohlaví: žena
Nick ve hře: xx
Class: Warden/Druid
Lvl: 0/0
Nedávno jsem si všimla, že mám stále problém s jedním mountem (takový velký pes) a se setovými věcmi z Limo :/ Místo vybarvení je mám černé, jako jsem měla předtím celou mapu..
Pokud někdo takový problém řešil a ví jak, dejte mi prosím vědět
Jinak se asi víceméně budu muset obrátit na ofiko forum



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatně se zobrazují textury
 Příspěvek Napsal: 11. dub 2011 14:24 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
To jsem měla taky - černé limo, černý mount (pes).
No zkoušela jsem na to ty patche + hotfix, které mi nezabraly.
Pak jsem myslím přeinstalovala windowsy (ne kvůli tomuhle) a hru nainstalovala znova (stáhnula tu nejnovější verzi) a vše se vyřešilo jakoby samo.
Pokud ti nepomůže smazat hru (úplně se vším všudy) a znova nainstalovat, pak mám podezření, jestli někde není nějaký skrytý soubor, který se nesmaže, když reinstaluješ, a má za následek pak takovouhle paseku. Ale to je jen dohad.

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz