Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde settings minimapy
 Příspěvek Napsal: 31. bře 2013 7:50 
Offline
Wolf Hunter
Uživatelský avatar

Registrován: 31. bře 2013 7:40
Příspěvky: 4
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: DRAKOBIJ
Class: Mage/Priest
Lvl: 40+
Nick ve hře 2: Drakobijka
Class 2: Mage/Priest
Lvl 2: 13+
Char 3: Prskavka
Caute , poprosil by som o radu.
Na minimape je polozka Settings , kde by sa mali dat nastavit moznosti zobrazovania na minimape, vypnut zobrazovanie roznych typov surovin , nedokoncenych questov , obchodnikov a pod. Ale mne to nefunguje , proste to zostava stale zapnute nech robim cokolvek,predtym na to stacilo kliknut a polozka sa vypla.

Mam cistu instalaciu bez addonov +win 7.
Skusal som aj odinstalovat a nainstalovat ineho klienta (povodne som mal ten live launcher , teraz install full klienta) ale stale to nefunguje. RoM som hral naposledy niekedy pred rokom ci dvoma a fungovalo mi to normalne.
Skusal som aj posun trackera questov ci sa to spolu nejak nebije , a zmenit zoom interface, zmeny rozlisenia , full screen aj windowed ci to nejde v inom nastaveni grafiky ale nepomohlo to...
Neviete niekto poradit co s tym ?
dakujem :)



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde settings minimapy
 Příspěvek Napsal: 01. dub 2013 22:55 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Ahoj, já nevím, mně to v těch Settings vůbec na nic nereaguje. Ale mám několik desítek addonů, tak to může být i tím.
Tak aspoň útěcha, že nejsi jedinej, komu to nejde :)

Možná jsou na vině i win 7 nebo pokud hraješ na notebooku. Zkus XP :)
Ale myslím, že ten problém nestojí za to reinstalovat celý windowsy.

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz