Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 05. úno 2012 18:37 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2012 18:32
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Nybald
Class: Knight/Druid
3. class: Rogue
Jsem nováček takže dnes jsem Runes of Magic stáhl vše šlo jak má ale až na to že když jsem dal start hry tak se mi to chvíli načítalo pak se oběvila krajina a nic víc. Prosím jestli je chyba v instalaci nebo v něčem já nevím jinak předem dik za odpověd.



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozádí z krajinou
 Příspěvek Napsal: 05. úno 2012 20:28 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Vlož sem obrázek, ať víme přesně, o co jde. Nahraj ho třeba na imageshack.us a vlož sem direct link do tagu IMG.

Jen tak mě napadá - zkus zascrollovat kolečkem myši, možná jsi jen moc blízko charu, takže se díváš "jeho očima".

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 05. úno 2012 21:43 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2012 18:32
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Nybald
Class: Knight/Druid
3. class: Rogue
Nejde udělat screen zrovna mám jen video nevím proč dělám screeny tý krajiny furt ale nikde se my to neuloží takže mám video jen ale to jsem nejde vložit



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 05. úno 2012 23:18 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Print Screen a CTRL+V do Malování nejde? Nebo program Screenhunter je na to good.

Video sem vložíš - uploadneš ho na youtube a pak sem vložíš link a ten dáš do tagu ytubehd.

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 06. úno 2012 14:07 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2012 18:32
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Nybald
Class: Knight/Druid
3. class: Rogue
Dobrý už jsem to našel Obrázek



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 06. úno 2012 21:40 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Hmm, to vypadá na přihlašovací obrazovku bez okénka na login. Zkusil jsi dát Enter nebo na to poklikat nebo něco napsat? Nebo změnit rozlišení?

Tak povídej, co máš za OS a jaký máš hardware (hlavně mě zajímá grafika, procesor a ramky).

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 07. úno 2012 10:57 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2012 18:32
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Nybald
Class: Knight/Druid
3. class: Rogue
Grafika :NVIDIA GeForce 8600GT
Procesory: AMD Athlon
Jinak mám Windows Vistu



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 08. úno 2012 1:56 
Offline
. . .: Administrátor :. . . . .: Leaderka guildy :. .
Uživatelský avatar

Registrován: 18. srp 2009 11:29
Příspěvky: 1934
Bydliště: Kanada, Montreal
Pohlaví: žena
Server: Siochain
Nick ve hře: Racicecz
Class: Mage/Priest
3. class: Scout
Lvl: 84/75/70
Nick ve hře 2: Dablice
Class 2: Knight/Rogue
3. class 2: Priest
Lvl 2: 84/66/67
Char 3: Tarjaxx
Char 4: Aurorecz
Char 5: Cherryta
Tak to vypadá ok, nevím, co jinýho ti poradit. Reinstall windows sice pomáhá skoro vždy, ale to se ti asi chtít nebude :)
Leda zkus napsat na support a přilož jim k tomu ten obrázek, cos dával sem. Pokud bys neuměl anglicky, můžu ti pomoct s textem.

_______________________________________________________________________________________________

Tarjaxx S/Wd 84/66 - - - Aurorecz D/S/Wd 84/66/52 - - - Cherryta R/K/S 84/56/66
---
Sledujte mě naživo denně - Twitch Stream Her - Dejte mi Follow:
Obrázek
Obrázek

Streamuji hry: Entropia Universe, Dota 2, Diablo 3, Stellaris, HoS, LoL, PUBG a další
---
Nejlepší refback na klikačky


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 08. úno 2012 8:24 
Offline
Bubsitan Killer

Registrován: 28. pro 2011 18:16
Příspěvky: 8
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Lexna
Class: Warden/Priest
3. class: Warden
Lvl: 21/16/0
napadlo mě pár věcí, tak to zkus.

1. Stáhni nejnovější kodeky a drivery na zvukovou, ale i grafickou kartu.
2. Zkontroluj antivir a firewall, jestli ti neblokují spojení, popř. nastav vyjímku.
3. Přes launcher změň nastavení na absolutní minimum.
4. Reinstal RoM, popř. nainstaluj verzi s horšíma texturama.
5. Projeď support forum, zda nemá někdo podobný problém.
6. Doufám, že tento bod nebude potřeba, ale kdyby něco, tak je to ta nejzašší varianta. Dělat až když už opravdu nic jiného nezbývá a bez hry to nezvládnem ... Reinstal windows.

Snad ti to pomůže a je tam bod, který ti s problémem pomůže.

_______________________________________________________________________________________________

Obrázek


Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spustím hru a mám jen pozadí s krajinou
 Příspěvek Napsal: 08. úno 2012 15:00 
Offline
Wolf Hunter

Registrován: 05. úno 2012 18:32
Příspěvky: 5
Pohlaví: muž
Server: Siochain
Nick ve hře: Nybald
Class: Knight/Druid
3. class: Rogue
No zkusím něco snad pomůže dik za ochotu:-)



Nahoru 
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Obsah fóra » Veřejná část » Veřejná diskuze » Problémy s hrou


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz